Kategóriák

Facebook
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Látogató számláló
0
1
3
2
3
2
2
Fizetési megoldás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Természetesen gyártunk - ez a mi küldetésünk!

 

A MEUS 2008-ban kezdte meg pontyhorgászathoz kifejlesztett csalik és etetőanyagok gyártását.

A forgalmazott termékeink magas minőséget szem előtt tartva, természetes összetevőkből készülnek a MEUS Lengyelországi üzemében, ahol a gyártást több éves kísérletezés és tesztelés előzte meg, amely alapján kialakult jelenlegi termékpalettánk. 

 

Termékeink között ízesítések széles skálájában megtalálhatók:

 

Bojli, Pellet, Csalizó Bojli, Pop-Up, Wafters, Csalizó Pellet, Dip, Booster, Powder Dip, Protein Paszta, és Methood Feeder termékek.  

 

A MEUS termékek már több európai ország horgászboltjának polcain megtalálhatók és napról napra egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében!

Termékeinkkel Európa szerte számos kapitális méretű halat sikerült már horogra csalni és azok a horgászok, akik kipróbálták a MEUS termékeket igen elismerően nyilatkoztak a fogósságát illetően.

Magyarországon 2016-ban történő megjelenés után a hazai horgászok fogásai és pozitív visszajelzései alapján a MEUS termékek a Magyar horgászvizeken is megállták a helyüket és bizonyítottak - számos hazai horgász "csalija" lett!

halak és a horgászok igényeit szem előtt tartva jelenleg is gőzerővel folytatódik az új termékek fejlesztése és tesztelése!

 

Célunk, hogy a MEUS termékek magas minőségben, de mégis elérhető árakon a Magyar horgászok igényeinek is minden nap megfeleljenek!

 

   Webáruházunkban kellemes időtöltést kíván a 

                       

csapata!

 


Természetesen gyártunk - ez a mi küldetésünk!

Webáruház készítés