TOP termékek

Házhozszállítás

Facebook

Látogató számláló

0
2
4
0
5
8
7

MEUS Challenge Bojli Stink /Máj & Hal/ 20 mm

MEUS Challenge Bojli Stink /Máj & Hal/ 20 mm
MEUS Challenge Bojli Stink /Máj & Hal/ 20 mm

Stink - Máj & Hal /Liver & Fish/ ízesítés!

Challenge Hard (BEVONATOS) protein bojli - több szezonban, hosszú tesztelések során tökéletesítettük a bojli alapját képező mixet. A gyorsan dolgozó vastag bevonat biztosítja a rendkívüli és intenzív csalogató hatást, ami a horgászterület legtávolabbi részén lévő halak érdeklődését is felkelti. A felhasznált összetevők felgyorsítják a táplálkozó halak anyagcseréjét, a bojli tápanyag gazdagsága pedig garantálja a gyakori és határozott kapásokat!

 

A bojli alapját a legjobb minőségű májliszt, előemésztett halliszt és egyéb büdös hallisztek egyedülálló kombinációja képezi. Létrehozásával meglepő eredményeket értünk el a pontyhorgászat során igen nehéz vizeken. Ezeknek a golyóknak a természetes illata és íze teszi, hogy a pontyok elveszítik a veleszületett óvatosságukat és a korábban nem elérhető példányok is "hatótávolságon belülre kerülnek"! Ősz, tavasz és az ívás utáni időszakban érhető el használatával a legjobb eredmény.

 

Összetevők: kukoricaliszt, szójaliszt, tejpor, kazein, WPC 80% koncentrátum, albumin, dió liszt és őrölt rák, nigella mag, magas olaj tartalmú összetevők, rákliszt, GLM liszt, Máj liszt, LT 94 halliszt, Pre-Digested halliszt, más állati fehérjék, gabonaliszt, szárított gyümölcskeverék, fűszerkeverék, lazac olaj és betain HCL, stb.

Tápanyagok: Fehérje 28%, nyers hamu 6,0%, nyers rost 3,35%, nyers zsír 2,0%, foszfor 2,5%, kalcium 5,33%

 

Kiszerelés: 1 kg

Raktáron
5 590 Ft
Adatok
Cikkszám
KCHH20SK