Házhozszállítás

Facebook

Látogató számláló

0
2
2
9
0
4
9

Challenge Bojli White Worm /Fehér féreg/ 20 mm

Challenge Bojli White Worm  /Fehér féreg/ 20 mm
Challenge Bojli White Worm  /Fehér féreg/ 20 mm
Challenge Bojli White Worm  /Fehér féreg/ 20 mm
Challenge Bojli White Worm  /Fehér féreg/ 20 mm
Challenge Bojli White Worm /Fehér féreg/ 20 mm

Challenge Hard (BEVONATOS) protein bojli - több szezonban, hosszú tesztelések során tökéletesítettük a bojli alapját képező mixet. A gyorsan dolgozó vastag bevonat biztosítja a rendkívüli és intenzív csalogató hatást, ami a horgászterület legtávolabbi részén lévő halak érdeklődését is felkelti. A felhasznált összetevők felgyorsítják a táplálkozó halak anyagcseréjét, a bojli tápanyag gazdagsága pedig garantálja a gyakori és határozott kapásokat!

WHITE WORM /FEHÉR FÉREG/ - egyedi recept alapján kifejlesztett, magas proteintartalmú csali, ami a halak természetes táplálékának íz világához a legközelebb áll. A Pontyok a táplákozásuk során előszeretettel fogyasztják a különböző férgeket, lárvákat és vizbe esett bogarakat, a magas nyersfehérje igény bevitele mellett a szervezetük számára fontos vitaminok és savak miatt.   

A bojli alapmixe magas fehérjetartalmú keverék, ami a növényi eredetű alapanyagokon kívűl különböző halliszt keveréket és megfelelő mennyiségben más állati eredetű liszteket tartalmaz. A felhasznált alapkeverékhez a halkivonatokat és más állati eredetű kivonatokat adtunk folyékony formában. A tápanyag gazdagsága mellet a bojlinkat magas fehérjetartalmú bevonattal tettük még vonzóbbá, természetesebbé, így létrehozva egy olyan csalit amit a Pontyok rövid idő alatt megszoknak!

A teszetlések során kimagasló eredményt mutatott olyan vizeken, ahol nagy mennyiségben található természetes táplálék. 

Használatát egész évben ajánljuk bányatavakon, holtágakon és természetes tavakon egyaránt - igazi nagyhalas bojli!


Összetevők: kukoricaliszt, szójaliszt, tejpor, kazein, WPC 80% koncentrátum, albumin, dió liszt és őrölt rák, nigella mag, magas olaj tartalmú összetevők, rákliszt, GLM liszt, LT 94 halliszt, Pre-Digested halliszt, más állati fehérjék, gabonaliszt, szárított gyümölcskeverék, fűszerkeverék, lazac olaj és betain HCL, stb.

Tápanyagok: Fehérje 28%, nyers hamu 6,0%, nyers rost 3,35%, nyers zsír 2,0%, foszfor 2,5%, kalcium 5,33%


Kiszerelés: 1 kg

Raktáron
5 290 Ft
Adatok
Cikkszám
812863
Kiegészítő termékek