TOP termékek

Házhozszállítás

Facebook

Látogató számláló

0
2
4
0
5
8
7

MEUS Challenge Bojli White Worm /Fehér féreg/ 20 mm

MEUS Challenge Bojli White Worm  /Fehér féreg/ 20 mm
-29%
MEUS Challenge Bojli White Worm /Fehér féreg/ 20 mm

Challenge Hard (BEVONATOS) protein bojli - több szezonban, hosszú tesztelések során tökéletesítettük a bojli alapját képező mixet. A gyorsan dolgozó vastag bevonat biztosítja a rendkívüli és intenzív csalogató hatást, ami a horgászterület legtávolabbi részén lévő halak érdeklődését is felkelti. A felhasznált összetevők felgyorsítják a táplálkozó halak anyagcseréjét, a bojli tápanyag gazdagsága pedig garantálja a gyakori és határozott kapásokat!

WHITE WORM /FEHÉR FÉREG/ - egyedi recept alapján kifejlesztett, magas proteintartalmú csali, ami a halak természetes táplálékának íz világához a legközelebb áll. A Pontyok a táplákozásuk során előszeretettel fogyasztják a különböző férgeket, lárvákat és vizbe esett bogarakat, a magas nyersfehérje igény bevitele mellett a szervezetük számára fontos vitaminok és savak miatt.   

A bojli alapmixe magas fehérjetartalmú keverék, ami a növényi eredetű alapanyagokon kívűl különböző halliszt keveréket és megfelelő mennyiségben más állati eredetű liszteket tartalmaz. A felhasznált alapkeverékhez a halkivonatokat és más állati eredetű kivonatokat adtunk folyékony formában. A tápanyag gazdagsága mellet a bojlinkat magas fehérjetartalmú bevonattal tettük még vonzóbbá, természetesebbé, így létrehozva egy olyan csalit amit a Pontyok rövid idő alatt megszoknak!

A teszetlések során kimagasló eredményt mutatott olyan vizeken, ahol nagy mennyiségben található természetes táplálék. 

Használatát egész évben ajánljuk bányatavakon, holtágakon és természetes tavakon egyaránt - igazi nagyhalas bojli!

Kiszerelés: 1 kg

Raktáron
5 590 Ft 
3 990 Ft
Kezdete: 2024.04.11   A készlet erejéig!
Adatok
Cikkszám
KCHH20WW
Kiegészítő termékek