Házhozszállítás

Facebook

Látogató számláló

0
2
1
2
0
6
8

Pellet Eperfa 12 mm

Pellet Eperfa 12 mm
Pellet Eperfa 12 mm
Pellet Eperfa 12 mm
Pellet Eperfa 12 mm
Pellet Eperfa 12 mm

MEUS Pellet egy kiváló minőségű csali és etetőanyag a ponty horgászathoz, nagyon intenzív íz és illat jellemzi. A pellet kitűnő minőségű fehérjékből, hallisztekből, és aminosavakból lett létrehozva. A kiválasztott aromákkal együtt a vízben oldódik és több órán keresztül az etetésre vonzza és megtartja a pontyot. Tökéletes az egész horgász szezon alatt, kiegyensúlyozott tápértékű, ezért az etetésen tartja a halat, azok pedig szívesen fogyasztják. A pelletben található magok még a teljes oldódás után is megfelelő táplálékot biztosít a pontyoknak. A pellet oldódása függ a víz hőmérsékletétől, valamint a pellet méretétől. A megfelelően kiválasztott aroma teszi lehetővé, hogy a pellet az oldódási ciklus alatt folyamatosan intenzív aromát bocsát ki magából. A gyártási eljárás során a pelletek furatot kaptak, ez sokoldalúvá teszi a terméket, az etetésen kívül csalizhatunk is vele. A mi pelletjeink kiválóan alkalmazhatók az egész horgász szezon alatt!
Javasoljuk csalizó pelletjeink mellé használni, valamint a pelletet a horgászat előtt több órával Boosterben vagy Dipben áztatni, amely a vonzó hatását és a pellet működését meghosszabítja.
Összetétele: hallisztek, búzaliszt, búzakorpa, hemoglobin, búzaglutén, szójadara, kukorica, halolaj, burgonyakeményítő, stb. Étkezési összetevők: nyers fehérje 3,2 %, nyers hamu 3,5 %, kálcium 1,1 %, foszfor 0,9 % stb.

Méret: 12 mm (fúrt)
Kiszerelés: 1 kg

Nincs raktáron
1 890 Ft
Nem vásárolható!
Adatok
Cikkszám
543
Kiegészítő termékek