Házhozszállítás

Facebook

Látogató számláló

0
1
3
2
4
8
3

Pellet Hot Dragon 18 mm

Pellet Hot Dragon 18 mm
Pellet Hot Dragon 18 mm
Pellet Hot Dragon 18 mm
Pellet Hot Dragon 18 mm

Pellet Hot Dragon 18 mm

FŰSZERES ÍZESÍTÉS!

 

MEUS Pellet egy kiváló minőségű csali és etetőanyag a ponty horgászathoz, nagyon intenzív íz és illat jellemzi. A pellet kitűnő minőségű fehérjékből, hallisztekből, és aminosavakból lett létrehozva. A kiválasztott aromákkal együtt a vízben oldódik és több órán keresztül az etetésre vonzza és megtartja a pontyot. Pelletjeinket az EXTRA külső bevonat jellemzi, ez egy innovatív felületkezelési technológiával párosul. Az Extra bevonat lehetővé tette, hogy a pellet készítése során dupla mennyiségű íz és illat attraktorokat tudjunk felhasználni, ezáltal a csalink a megnövekedett vonzó hatásnak köszönhetően a tó legtávolabbi pontjáról is az etetésre csábítja a halakat. Tökéletes az egész horgász szezon alatt, kiegyensúlyozott tápértékű, ezért az etetésen tartja a halat, azok pedig szívesen fogyasztják. A pelletben található magok még a teljes oldódás után is megfelelő táplálékot biztosít a pontyoknak. A pellet oldódása függ a víz hőmérsékletétől, valamint a pellet méretétől. A megfelelően kiválasztott aroma teszi lehetővé, hogy a pellet az oldódási ciklus alatt folyamatosan intenzív aromát bocsát ki magából. A gyártási eljárás során a pelletek furatot kaptak, ez sokoldalúvá teszi a terméket, az etetésen kívül csalizhatunk is vele. A mi pelletjeink kiválóan alkalmazhatók az egész horgász szezon alatt!
Javasoljuk csalizó pelletjeink mellé használni, valamint a pelletet a horgászat előtt több órával Boosterben vagy Dipben áztatni, amely a vonzó hatását és a pellet működését meghosszabítja.
Összetétele: hallisztek, búzaliszt, búzakorpa, hemoglobin, búzaglutén, szójadara, kukorica, halolaj, burgonyakeményítő, stb. Étkezési összetevők: nyers fehérje 3,2 %, nyers hamu 3,5 %, kálcium 1,1 %, foszfor 0,9 % stb.

Méret: 18 mm (fúrt)
Kiszerelés: 1 kg

Raktáron
1 890 Ft

Adatok

Cikkszám
025

Kiegészítő termékek