Házhozszállítás

Facebook

Látogató számláló

0
1
3
2
4
4
8

Spectrum Bojli Fűszeres Kolbász 18 mm

Spectrum Bojli Fűszeres Kolbász 18 mm
Spectrum Bojli Fűszeres Kolbász 18 mm
Spectrum Bojli Fűszeres Kolbász 18 mm
Spectrum Bojli Fűszeres Kolbász 18 mm

Spectrum Bojli Fűszeres Kolbász 18 mm

Süllyedő bojli – Extra bevonattal

A Spectrum széria neve Latin eredetű szó, aminek a jelentése szellem. Pontosan így viselkednek ennek a szériának a termékei: gyors működés és több órás folyamat a teljes eltűnésig. Több éves tesztelésnek és innovatív felületkezelési technológiának köszönhetően sikerült létrehoznunk egy olyan termék szériát, ami hihetetlenül hatékony a nagytestű halak horgászata során.
A Spectrum sorozatú protein bojlik gyorsan asszimiláló, könnyen emészthető fehérjék alapján készültek. Köszönhetően az innovatív felületkezelési technológiának ez az egyedül álló süllyedő bojli EXTRA bevonattal kerül forgalomba - ez egy különleges válogatású, magas fehérjetartalmú adalékok keveréke - amely így még intenzívebben vonzza a pontyot!
Az Extra bevonat lehetővé tette, hogy a bojlinkban a készítése során dupla mennyiségű íz és illat attraktorokat tudjunk felhasználni, ezáltal a csalink a megnövekedett vonzó hatásnak köszönhetően a tó legtávolabbi pontjáról is az etetésre csábítja a halakat.
Köszönhetően egy megfelelő struktúrának és a legjobb alapanyagok felhasználásának, a bojli a vízbe érést követően azonnal dolgozni kezd, a szerkezetének köszönhetően a felpuhuló bojli intenzíven adja ki magából az aromát, ebből ered a gyors működése és a tartós felhasználhatósága a végső „eltűnésig”
A Spectrum szériájú termékeket rövid horgászatokra ajánljuk intenzíven horgászott tavakon, valamint 50/50 arányban Durus szériával együtt használva több napos horgászatokon.
A bojli gyártási folyamata során a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel hagyományos, könnyen emészthető fehérjék formájában mint például: Kazein, Albumin, tejfehérjék stb...

Kiszerelés: 1 Kg

Raktáron
3 290 Ft

Adatok

Cikkszám
789913

Kiegészítő termékek