TOP termékek

Házhozszállítás

Facebook

Látogató számláló

0
2
4
0
8
1
3

CSÖVEK, ZSUGORCSÖVEK

A horgon vagy a különböző forgókon megkötött csomók az összekapcsolási pontnál védelmet igényelnek. Ebben az esetben a hőre zsugorodó csövek, amelyek különböző átmérőjűek és színűek, nagyszerű munkát végeznek. Könnyen kiválaszthatjuk az igényeinknek megfelelőt. 

Vágjon le egy darabot a csőből, és melegítse azt a gőz felett, amely a vízforralóból távozik. A hő hatására a zsugorcső szépen összezsugorodik, a csomónk további védelemét fogja ezáltal biztosítani a fárasztás során fellépő külső hatások ellen.

Használata mellett szóló további előnye, hogy megakadályozza az előke összegubancolódását. Természetesen horogpozicionálóként is használhatjuk. A számunkra megfelelő hosszúságú levágott csővel elkészíthetjük egyedi horogbefordítónak, amelyet az előkénk hosszához, vagy a használt csali méretéhez igazítunk. A közelmúltban a lebegő bojlik használata során a Ronnie Rig előke nagyon népszerű volt, melynek elkészítéséhez zsugorcsövet is használunk a horog és a forgó összeköttetésének biztosításához.