Házhozszállítás

Facebook

Látogató számláló

0
2
1
0
9
1
5

PELLET 18 mm

MEUS Pellet egy kiváló minőségű csali és etetőanyag a ponty horgászathoz, nagyon intenzív íz és illat jellemzi. A pellet kitűnő minőségű fehérjékből, hallisztekből, és aminosavakból lett létrehozva. A kiválasztott aromákkal együtt a vízben oldódik és több órán keresztül az etetésre vonzza és megtartja a pontyot. Pelletjeinket az EXTRA külső bevonat jellemzi, ez egy innovatív felületkezelési technológiával párosul. Az Extra bevonat lehetővé tette, hogy a pellet készítése során dupla mennyiségű íz és illat attraktorokat tudjunk felhasználni, ezáltal a csalink a megnövekedett vonzó hatásnak köszönhetően a tó legtávolabbi pontjáról is az etetésre csábítja a halakat. Tökéletes az egész horgász szezon alatt, kiegyensúlyozott tápértékű, ezért az etetésen tartja a halat, azok pedig szívesen fogyasztják. A pelletben található magok még a teljes oldódás után is megfelelő táplálékot biztosít a pontyoknak. A pellet oldódása függ a víz hőmérsékletétől, valamint a pellet méretétől. A megfelelően kiválasztott aroma teszi lehetővé, hogy a pellet az oldódási ciklus alatt folyamatosan intenzív aromát bocsát ki magából. A gyártási eljárás során a pelletek furatot kaptak, ez sokoldalúvá teszi a terméket, az etetésen kívül csalizhatunk is vele. A mi pelletjeink kiválóan alkalmazhatók az egész horgász szezon alatt!

Javasoljuk csalizó pelletjeink mellé használni, valamint a pelletet a horgászat előtt több órával Boosterben vagy Dipben áztatni, amely a vonzó hatását és a pellet működését meghosszabítja.

Összetétele: hallisztek, búzaliszt, búzakorpa, hemoglobin, búzaglutén, szójadara, kukorica, halolaj, burgonyakeményítő, stb. Étkezési összetevők: nyers fehérje 3,2 %, nyers hamu 3,5 %, kálcium 1,1 %, foszfor 0,9 % stb.

Tovább