TOP termékek

Házhozszállítás

Facebook

Látogató számláló

0
2
4
0
7
7
7

FORGÓK, KARIKÁK ÉS KAPCSOK

Minden pontyozó végszerelékhez valamilyen forgót használunk. Általában a főzsinór és az előke kombinációjaként szolgál, de nem csak kizárólag. A kisebb méreteket használják pl. egy Pop-Up golyó horogra történő rögzítéséhez, többek között a D-Rig-be. Felhasználási területük széles. A legnépszerűbb forgók a Quick Change Swivel, amivel gyorsan tudjuk cserélni a pontyozó előkéinket. Matt anyagból készültek, nem tükrözik a napfényt a vízben, így gyakorlatilag láthatatlanok a halak számára. A speciális gyártási technológiának köszönhetően a forgók extra erősek, rendkívül kimagasló teherbírással rendelkeznek, mivel a fárasztás során ez az elem kapja a nagy terhelést, így gyártásuk során szó sem lehet gyenge anyag felhasználásáról. 

Köztudott, hogy gyakorlatilag minden pontyozó előkét valamihez csatlakoztatnunk vagy kötnünk kell. Természetesen ahhoz, hogy mindezt gyorsabban és hatékonyabban tudjuk megtenni, mindenféle biztonsági klipszhez, gyűrűhöz és egyéb csatlakozóhoz nyúlunk. Sokat kell használni ezeket a termékeket a végszerelék utolsó részében. Például a Chod Rig végszerelékben a súly rögzítése egy biztonsági klipsz segítségével történik. Nagyszerű megoldás, mert nagyon gyors és egyszerű módon, az ólom súlyát kisebbre vagy nagyobbra változtathatjuk, a horgászat pillanatnyi helyzetétől függően. Kisméretű acélgyűrűket és karikákat használunk különböző pontyozó előkék elkészítéséhez.

Ezeknek az elemeknek pontyhorgászatban történő használata nagyon elterjed, kínálatunk sokféle modellt tartalmaz, így Ön mindenképpen kiválasztja a számára megfelelőt.